Sloos Color & Style Interieur | Interieur AAN HUIS
Sloos Color & Style Interieur houdt zich voornamelijk bezig met het aanbieden van een totaal concept in de laatste fase van de verbouwing van uw bestaande woning of nieuwe woning. Wij zorgen voor de “finishing touch”. Zodat u stijlvol en zonder zorgen uw verbouwde woning of nieuwe woning kan betrekken.
woninginrichting, raamdecoratie, wandbekleding, schilderwerkzaamheden, spuitwerkzaamheden, stukadoorswerkzaamheden, vloeren
16664
page-template-default,page,page-id-16664,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Interieur AAN HUIS

Graag stellen wij aan u voor; Interieur-AANHUIS. Interieur-AANHUIS is een onderdeel van Sloos Interieur. Interieur-AANHUIS is gespecialiseerd in alles omtrent de aankleding van uw woning. Raamdecoratie, gordijnen, vloerbedekking, zonwering, laminaat, houten en pvc vloeren.

Interieur-AANHUIS komt met de gehele collectie op locatie. Het voordeel van dit concept is dat wij niet alleen adviseren maar ook direct kunnen inmeten. Hierdoor kunnen wij u meteen voorzien van een offerte. Gemakkelijk en snel. Ook kunt u ter plekke kleuren en stofsoorten vergelijken bij uw huidige inrichting of meubels zodat het altijd perfect past. Uiteraard kunt u van ons een uitstekende service en kwaliteit verwachten.

Interieur-AANHUIS is voor zowel particulier geschikt als voor zorginstellingen, stichtingen en overheidsinstellingen. Wij zijn volledig ingespeeld op de veiligheidsvoorschriften die gelden in de zorg- en welzijnssector. Denkt u bijvoorbeeld aan anti-wurging mechanismes of brandwerende stoffen. Dit vind u allemaal terug in ons assortiment en uiteraard lichten wij dit graag toe.